Καλέστε μας:

23310 67019
Wishlist

Αντίστροφη Ώσμωση Ενυδρείου Filtrato Aquarium TETRA Compact XL 80GPD

Κωδικός Προϊόντος: 49-0007
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

75,00€

Η αντίστροφη ώσμωση Aquarium TETRA Compact 80GPD by Filtrato αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και ποιοτική λύση για εφαρμογές ενυδρείου. Έχει τρία στάδια καθαρισμού με MAX φυσίγγια 2,5" x 12" και μεμβράνη 80GPD για μεγαλύτερη ημερήσια παραγωγή.

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
Δεν απαιτεί ρεύμα
Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα

Αντίστροφη ώσμωση για εφαρμογές ενυδρείου τύπου compact 3 σταδίων σε μεταλλική βάση και μεμβράνη παραγωγής 80GPD (304 λίτρα την ημέρα).
Η μονάδα είναι αναβαθμισμένη με μεγαλύτερα φυσίγγια διαμέτρου 2,5" x 12" σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο που ήταν 2" x 10". Έτσι μας δίνει το πλεονεκτήματα μιας μεγάλης αντίστροφης ώσμωσης σε μικρό μέγεθος. Δεν χρειάζεται ρεύμα, λειτουργεί με φυσική πίεση εφόσον η πίεση δικτύου είναι πάνω από 2,5 bar. Τα ανταλλακτικά φυσίγγια διαθέτουν stem quick connect για εύκολη αντικατάσταση χωρίς χρήση εργαλείων.

Τρία στάδια Καθαρισμού

1ο Στάδιο
Φυσίγγιο 2,5" x 12" πολυπροπυλενίου melt blown με πυκνότητα διήθησης 5 micron. To φυσίγγιο έχει βακτηριοστατικές ιδιότητες για την μη ανάπτυξη μικροοργανισμών στο εσωτερικό του φίλτρου. Το πολυπροπυλένιο κατακρατά από το νερό τα στέρεα σωματίδια όπως άμμος, χώμα και σκουριά. Συνίσταται αλλαγή κάθε 6 μήνες.

2ο Στάδιο
Φυσίγγιο 2,5" x 12" ενεργού άνθρακα block με με πυκνότητα διήθησης 5 micron. Ο ενεργός άνθρακας απομακρύνει από το νερό τους ρύπους όπως χλώριο, οργανικές και πτητικές ενώσεις. Συνίσταται αλλαγή κάθε 12 μήνες.

3ο Στάδιο
Μεμβράνη Αντίστροφης Ώσμωσης 80GPG με ικανότητα παραγωγής 80 γαλόνια την ημέρα (304 λίτρα την ημέρα) Η μεμβράνη απομακρύνει σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 95% βακτήρια, κύστες, φυτοφάρμακα, οργανικές και πτητικές ενώσεις (VOCs) άλατα, βαρέα μέταλλα και άλλους μολυσματικούς παράγοντες. Συνίσταται αλλαγή κάθε 24 μήνες.

Περιεχόμενα Συσκευασίας
Η ώσμωση έρχεται σε χάρτινο κουτί και περιλαμβάνει τα φίλτρα, κλειδί αλλαγής της μεμβράνης, σωληνάκια σύνδεσης, κολάρο αποχέτευσης (drain sandle), παροχή σύνδεσης 1/2" (κλέφτης νερού), μεταλλική βάση με λαστιχένια ποδαράκια, βανάκι εισαγωγής νερού και βανάκι εξαγωγής νερού.
Ο τύπος εισόδου και εξόδου μπορεί να διαμορφωθεί σε κάθε περίπτωση όπως εσείς επιθυμείτε με το ανάλογο κόστος.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu