Καλέστε μας:

23310 67019
Wishlist

Η εταιρία filtrato αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού, προσφέροντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα με γνώμονα την γνώση και την εμπειρία.

Απευθυνόμαστε τόσο σε οικιακούς πελάτες όσο και σε επαγγελματίες. H υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, η εξυπηρέτηση των πελατών και η αγάπη μας σε αυτό που κάνουμε είναι αξίες που μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.

Η συνεχής ενημέρωσή μας στις εξελίξεις της επεξεργασίας νερού, με την παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων και εκθέσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποτελεί πρωταρχική μας επιδίωξή και βασικό πυλώνα για να μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

Ιδιαίτερη σημασία για εμάς αποτελεί η υποστήριξη των πελατών του ηλεκτρονικού και του φυσικού μας καταστήματος. Φροντίζουμε μέσω διαφορετικών τρόπων επικοινωνίας να αντλούμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε και να λύνουμε κάθε πιθανή απορία.

Υποσχόμαστε ότι η αναζήτηση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και η ξεχωριστή σχέση με τους πελάτες μας, πριν και μετά την πώληση θα παραμείνουν βασικές μας προτεραιότητες.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu