Καλέστε μας:

23310 67019
WishlistBox Now – Παράδοση σε θυρίδα (Ελλάδα & Κύπρο)

 

 

70.000+ θυρίδες σε περισσότερα από 2.000 Lockers διαθέσιμα 24/7 σε Ελλάδα και Κύπρο!

Τα «Box Now Lockers» είναι θυρίδες τοποθετημένες σε εξωτερικούς χώρους, με εύκολη πρόσβαση όλο το 24ωρο. Αυτό σου επιτρέπει να παραλάβεις το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Box Now κοντά στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου.

Box Now locker

 

Πανελλαδική Παράδοση σε Αυτόματη Θυρίδα Παραλαβής

 

 

Κυπριακή Παράδοση σε Αυτόματη Θυρίδα Παραλαβής

 

 

Πως λειτουργεί βήμα-βήμα:

 

 

  • Βήμα 1o: Επίλεξε την Box Now ως τρόπο παράδοσης στο check out.
  • Βήμα 2o: Επίλεξε στο χάρτη το Box Now Locker που σε βολεύει.
  • Βήμα 3o: Με το που θα παραδοθεί το δέμα σου στο Locker που επέλεξες στο δεύτερο βήμα, λαμβάνεις μήνυμα στο κινητό σου με το PIN για να ανοίξεις τη θυρίδα σου στο Box Now.

 

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τη Box Now

 


Τι είναι η Box Now;
Η Box Now αποτελεί την εξέλιξη για να παραλάβετε τα δέματα σας. Αξιοποιώντας την τεχνολογία, προσφέρει σύγχρονες, αυτοματοποιημένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες παραλαβής δεμάτων, μέσω των Lockers. Με βασικό άξονα την πράσινη φιλοσοφία, τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων, είναι αυτόνομα και λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας ένα νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης και αποστολής δεμάτων. Τα Box Now Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτά όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας και να παραλαμβάνεις το δέμα σου, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς, εύκολα και απλά!

Πως κάνω χρήση της Box Now;
Στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, στους τρόπους αποστολής επιλέγεις τη Box Now. Κατόπιν ανοίγει ο χάρτης της Box Now στον οποίο και επιλέγεις το Box Now Locker που σε εξυπηρετεί.

Πως παραλαμβάνω το δέμα μέσω της θυρίδας Box Now;
Αν επιλέξεις σαν τρόπο παράδοσης τη Box Now, τότε όταν το δέμα σου φτάσει στο Locker, σου στέλνουμε μήνυμα στο κινητό με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει τη θυρίδα του δέματος. Πληκτρολογώντας στο Locker τον κωδικό που έλαβες, η πόρτα της θυρίδας ανοίγει και συλλέγεις το δέμα σου!

Πως θα βρω το Box Now Locker που επέλεξα στο χάρτη για να παραλάβω την αποστολή μου;
Κάνε κλικ στο σύνδεσμο που έλαβες μέσω SMS ή/και email για τις λεπτομέρειες της παράδοσής σου. Από εκεί, θα βρεις την τοποθεσία του Box Now Locker που επέλεξες.

Γιατί να επιλέξω Box Now έναντι της παράδοσης μέσω courier;
Η επιλογή της θυρίδας έναντι της συμβατικής παράδοσης προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα όπως:

  • Δεν χρειάζεται να εγκλωβίζεσαι περιμένοντας το διανομέα να έρθει να σου παραδώσει την παραγγελία σου. Η παραγγελία σου θα σε περιμένει να την παραλάβεις στη θυρίδα της επιλογής σου.
  • Αν δεν βρίσκεσαι ποτέ σε ένα σταθερό σημείο, ή αν το σταθερό σημείο που βρίσκεσαι δεν σου επιτρέπει να παραλάβεις τις παραγγελίες σου, η παραγγελία σου θα σε περιμένει στο Box Now Locker σου να την παραλάβεις 24/7!
  • Γιατί βοηθάς στην προστασία του περιβάλλοντος! Τα Box Now Lockers χρησιμοποιούν μόνο ηλιακή ενέργεια για τη λειτουργία τους, συμβάλλοντας λιγότερο στην ολοένα αυξανόμενη ενεργειακή κρίση. Παράλληλα, το μοντέλο παραδόσεων είναι πιο αποτελεσματικό από τις συνηθισμένες υπηρεσίες παράδοσης, καθώς καλύπτει μικρότερη απόσταση σε χιλιόμετρα για την παράδοση πολλών δεμάτων μαζί σε ένα Box Now Locker. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνονται τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρησης και κατά συνέπεια και οι εκπομπές άνθρακα.

     

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu