Καλέστε μας:

23310 67019
Wishlist
OKO FILTER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

OKO Original Level 2 Red Μπουκάλι με Φίλτρο Νερού 650ml

Κωδικός Προϊόντος: 70-0006
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

26,50€ 27,90€
Κερδίζεις 1,40€

Απολαύστε υψηλής ποιότητας φίλτρανση με το μπουκάλι OKO Original Level 2 χωρητικότητας 650ml.

Πιστοποιημένη φιάλη για επαφή με τρόφιμα
Αφαίρεση 99,99% των giardia lamblia & cryptosporidium
Τεχνολογία της Nasa
Διάρκεια ζωής φίλτρου 378 λίτρα
Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα

Το OKO συνδυάζει τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού που σχεδιάστηκε αρχικά για χρήση στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό της NASA (International Space Station) με κομψό σχεδιασμό κατασκευασμένο από 100% συμβατά υλικά FDA. Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει μια μοναδική φιάλη η οποία είναι ελαφριά, ευέλικτη και μπορεί να μας προσφέρει ποιοτικό νερό από αναρίθμητες πηγές νερού σε περισσότερες από 140 χώρες.
Το ανταλλακτικό OKO Level-2 χρησιμοποιεί δύο φίλτρα: ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα και ένα φίλτρο ηλεκτροπροσρόφησης που προέρχεται από τη NASA σε συνεργασία με την Argonide και την Ahlstrorm.
Με φίλτρο χωρητικότητας 378 λίτρων, το φίλτρο OKO level-2 (που περιλαμβάνεται σε κάθε μπουκάλι) έχει υποβληθεί σε εργαστηριακή δοκιμή για την αφαίρεση του 99,99% των giardia lamblia & cryptosporidium, δύο από τις πιο κοινές μολυσματικές ουσίες που ανιχνεύονται σε ανοικτές πηγές νερού παγκοσμίως.

Πληροφορίες Φιάλης

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φιάλη νερού της OKO κατασκευάζεται από ένα μείγμα πλαστικών που έχουν περάσει τις αυστηρότερες δοκιμές SGS για την ασφάλεια επαφής με τα τρόφιμα απο το FDA. Το καπάκι της φιάλης είναι κατασκευασμένο από Tritan®, ένα διαφανές σκληρό πλαστικό χωρίς BPA φημισμένο για την ανθεκτικότητα του. Το σώμα της φιάλης είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαφρύ υλικό πολυπροπυλενίου που χρησιμοποιείται συνήθως σε δοχεία αποθήκευσης τροφίμων. Λόγω της αντοχής σε υψηλή θερμοκρασία το υλικό του δεν εκλύει χημικές ουσίες ή μυρωδιά όταν εκτίθεται στον ήλιο.

Διαθέτει δαχτυλίδι Carabiner για τη μεταφορά ή το κρέμασμα της φιάλης.


Χαρακτηριστικά Φίλτρου OKO Level-2.

Η τεχνολογία φίλτρανσης του OKO Level-2, αναπτύχθηκε αρχικά για τη NASA και χρησιμοποιήθηκε στον ISS (Διεθνής Διαστημικός Σταθμός). Με απλά λόγια, είναι η ποιο εξελιγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού.

Εκτός από το μέγεθος πόρων του που είναι 2 micron, το υλικό χρησιμοποιεί μια μεμβράνη nano-fiber εμπλουτισμένη με ασήμι και θετικά φορτισμένη με διαδικασία ηλεκτροπροσρόφησης (προσέλκυση και συγκράτηση) για την έλξη και την παγίδευση επιβλαβών παραγόντων πολύ μικρότερων από το μέγεθος των πόρων του σε ακαριαίο χρόνο. Τα υλικά του φίλτρου είναι σύμφωνα με τον κανονισμό FDA και πληρούν τις προυποθέσεις NSF/ANSI 42. Με αυτόν τον τρόπο και σύμφωνα με εργαστηριακά τεστ βάση του προτύπου NSF/ANSI Standard 53 απομακρύνει σε ποσοστό 99,99% βακτήρια e-coli και σε ποσοστό  99,99% κρυπτοσπορίδια και giardia lamblia.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Χρώμα 
Κόκκινο

Βάρος

140 Γραμμάρια

Ύψος

24,13 Εκατοστά

Διάμετρος

6,90 Εκατοστά

Χωρητικότητα

650 ml

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Μπουκάλι με φίλτρο νερού 650ml (Red)
  • Οδηγίες χρήσης

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Οδηγίες Χρήσης Αποθήκευση

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu