Καλέστε μας:

23310 67019
Wishlist
PENTAIR Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Κεφαλή και Βάση Στήριξης Φίλτρων Pentair Everpure Claris Head Gen2

Κωδικός Προϊόντος: 78-0015
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

65,00€ 70,00€
Κερδίζεις 5,00€

Κεφαλή φίλτρων Pentair Everpure Claris Head Gen2. Η 2ης γενιά κεφαλή ακόμη πιο εύκολη στην χρήση με εξοπλισμένη με νέες τεχνολογίες.

Κατασκευάζεται στην Ελβετία
Ταιριάζει μόνο με τις σειρές Claris, Claris Ultra και Claris Prime
Τεχνολογία DuoBlend bypass mix 7 θέσεων από το 0 έως το 6
Πρωτοποριακό σύστημα γρήγορης αλλαγής χωρίς κλειδί
Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα


Η κεφαλή Pentair Everpure Claris είναι η 2ης γενιάς κεφαλή της οικογένειας Claris. Ενσωματώνει όλη την τεχνολογία της 1ης γενιάς με αναβαθμισμένα επιμέρους στοιχεία.

Πλεονεκτήματα – Χαρακτηριστικά
Σύστημα ByPass για μίξη του νερού τεχνολογίας Duoblend με 6 διαφορετικές ρυθμίσεις από το 0 έως το 6. Η κεφαλή έρχεται στην θέση 5 από το εργοστάσιο. Ανάλογα με την χρήση και την σκληρότητα του νερού την ρυθμίζουμε ανάλογα. Στις οδηγίες χρήσης έχει αναλυτικό πίνακα. Μπορούμε βέβαια να την ρυθμίσουμε και εμείς αρκεί να μας πείτε την χρήση και την σκληρότητα του νερού σας.

  • Ενσωματωμένη βαλβίδα ξεπλύματος φίλτρου. Κάθε φορά που τοποθετούμε καινούργιο φίλτρο, αυτό πρέπει πρώτα να ξεπλυθεί για μερικά λεπτά. Ανάλογα με το μέγεθος του φίλτρου δίνονται και οι ανάλογοι χρόνοι στον πίνακα που υπάρχει στις οδηγίες χρήσης. Με μια κίνηση γυρνώντας το κουμπί που βρίσκεται στο άνω μέρος της κεφαλής κάνει έκλυση με το σωληνάκι που υπάρχει στο πίσω μέρος της κεφαλής.
  • Η κεφαλή έχει σύστημα κλεισίματος (shut-off valve) του εισερχόμενου νερού μόλις απελευθερωθεί το φίλτρο. Έτσι ποτέ δεν έχουμε νερά σε κάθε αλλαγή. Καλό είναι να τοποθετηθεί μια βάνα πριν και αν υπάρχει πίεση άνω των 8bar συνιστάτε να τοποθετηθεί μειωτής πίεσης.
  • Ενσωματωμένη αντεπίστροφη βαλβίδα. Μας βοηθάει να μην έχουμε επιστρεφόμενα νερά την στιγμή που έχουμε αφαιρέσει το φίλτρο.
  • Οι παροχές της κεφαλής είναι 3/8" αρσενικό πάσο έτοιμο να συνδεθεί με σπιράλ ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
  • Η κεφαλή κατασκευάζεται στην Ελβετία

 

Σε ποια Φίλτρα Ταιριάζει

  • Σε όλα τα μεγέθη Claris
  • Σε όλα τα μεγέθη Claris Ultra
  • Στο Claris Prime

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Οδηγίες Χρήσης Αποθήκευση

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu