Καλέστε μας:

23310 67019
Wishlist
OKO FILTER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ανταλλακτικό Φίλτρο OKO Original level 2 (πράσινο)

Κωδικός Προϊόντος: 37-0018
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

12,90€

Ανταλλακτικό φίλτρο για τα παγούρια  OKO Original level2 650ml και OKO Original level 2 1000ml.

Απολαύστε την ποιο εξελιγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού.

Ανταλλακτικό φίλτρο για τα παγούρια  OKO Original level2 650ml και OKO Original level2 1000ml.

Η τεχνολογία φίλτρανσης του ΟKO Level-2, αναπτύχθηκε αρχικά για τη NASA και χρησιμοποιήθηκε στον ISS (Διεθνής Διαστημικός Σταθμός). Με απλά λόγια, είναι η ποιο εξελιγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού. Τα υλικά που έχουν δημιουργηθεί για συγκεκριμένη χρήση από τη NASA είναι εξελίξεις λόγω των ακραίων συνθηκών στις οποίες υποβάλλονται. Είναι ανώτερες από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω.
Το ανταλλακτικό ΟKO Level-2 χρησιμοποιεί δύο φίλτρα: ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα και ένα φίλτρο ηλεκτροπροσρόφησης που προέρχεται από τη NASA σε συνεργασία με την Argonide και την Ahlstrorm.

Εκτός από το μέγεθος πόρων του που είναι 2 micron, το υλικό χρησιμοποιεί μια μεμβράνη nano-fiber εμπλουτισμένη με ασήμι και θετικά φορτισμένη με διαδικασία ηλεκτροπροσρόφησης (προσέλκυση και συγκράτηση) για την έλξη και την παγίδευση επιβλαβών παραγόντων πολύ μικρότερων από το μέγεθος των πόρων του σε ακαριαίο χρόνο. Τα υλικά του φίλτρου είναι σύμφωνα με τον κανονισμό FDA και πληρούν τις προυποθέσεις NSF/ANSI 42.

Με αυτόν τον τρόπο και σύμφωνα με εργαστηριακά τεστ βάση του προτύπου NSF/ANSI Standard 53 απομακρύνει σε ποσοστό 99,99% βακτήρια e-coli και σε ποσοστό  99,99% κρυπτοσπορίδια και giardia lamblia.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Οδηγίες Χρήσης Αποθήκευση

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu