Καλέστε μας:

23310 67019
Wishlist
TORAYVINO Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Βρύσης Torayvino MKC-EG για Torayvino MK2 (2τμχ)

Κωδικός Προϊόντος: 54-0004/2

50,00€

Σετ 2 (δύο) τεμάχια ανταλλακτικά φίλτρα Torayvino MKC-EG κατάλληλα για το φίλτρο νερού βρύσης Torayvino MK2-EG με 100% ενεργό άνθρακα και μεμβράνες κοίλων ινών. Το κάθε ανταλλακτικό έχει δυνατότητα φιλτραρίσματος έως και 1500 λίτρα ή διάρκεια ζωής από 4 έως 6 μήνες.

Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία
Πυκνότητα διήθησης 0,1 micron
Αποτελεσματική αφαίρεση του 99,99% όλων των βακτηρίων
Οικονομική συσκευασία 2 τεμαχίων
Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα

Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού βρύσης Torayvino MKC-EG είναι κατάλληλο για την συσκευή Torayvino MK2. Το ανταλλακτικό είναι εύκολο στην αλλαγή, δεν απαιτεί εργαλεία και γίνεται εύκολα με δυο κινήσεις. Αφαιρεί τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο διατηρώντας παράλληλα όλα τα ωφέλιμα μέταλλα στο νερό σας με ένα διπλό σύστημα φιλτραρίσματος.

Πλεονεκτήματα

Αφαιρεί όλα τα βακτήρια, τις βλαβερές οργανικές ενώσεις και το χλώριο.

Το φίλτρο Micro Pure είναι ένα σύστημα πολλαπλού φιλτραρίσματος που αφαιρεί όλα τα βακτήρια, τις ακαθαρσίες και τις οσμές για καθαρό, ασφαλές και εύγευστο πόσιμο νερό. Αποτελείται από ένα υψηλής τεχνολογίας μεμβράνης κοίλων ινών, το οποίο περιέχει πάνω από 520 δις μικροπόρους για την αποτελεσματική αφαίρεση του 99,99% όλων των βακτηρίων, και κοκκώδη ενεργό άνθρακα που αφαιρεί δυσάρεστο χλώριο, άσχημη γεύση και οσμές. Το φίλτρο διατηρεί όλα τα ωφέλιμα μέταλλα στο πόσιμο νερό που είναι ζωτικά για την ανθρώπινη υγεία.

Hi-flow με μέγιστο ποσοστό 2 λίτρα ανά λεπτό.

Αυτή η συμπαγής συσκευή καθαρισμού νερού διαθέτει μέγιστο ρυθμό ροής 2 λίτρων ανά λεπτό, γεγονός που καθιστά μικρή αλλαγή στον κανονικό ρυθμό ροής του μη φιλτραρισμένου νερού. Με απλά περιστρέφοντας το μοχλό επιλογής ροής νερού, έχετε επίσης την επιλογή μεταξύ ροής ή ψεκασμού μη φιλτραρισμένου νερού ή ψεκασμού φιλτραρισμένου νερού.

Προηγμένος Quick Twist μηχανισμός για την εύκολη αντικατάσταση του φίλτρου.

Ο προηγμένος Quick φίλτρο Twist μηχανισμός αλλαγής καθιστά την αλλαγή του φίλτρου γρήγορη, εύκολη και ασφαλή, φέρνοντας την αίσθηση και την απλότητα στον καθαρισμού του νερού σας.

Pure Protect ειδοποίηση που δείχνει πότε πρέπει να αντικαταστήσετε το φίλτρο.

Η προηγμένη και απλή χρωματική κωδικοποίηση Pure Protect ελέγχου καθοδηγεί τους χρήστες να αλλάξουν το φίλτρο για την ώρα με τη μέγιστη ευκολία: όταν η μεμβράνη γίνεται σκούρο γκρι ή καφέ χρώμα, είναι καιρός να αντικαταστήσετε το φίλτρο.

Quick Fit προσαρμογείς βρύσης για εύκολη εγκατάσταση στη βρύση σας.

Αυτή η προηγμένη συσκευή φιλτραρίσματος νερού έρχεται με μια σειρά από ειδικά κατασκευασμένους Quick Fit προσαρμογείς βρύσης, για να σας βοηθήσει να έχετε μια εύκολη και απλή εγκατάσταση της συσκευής φιλτραρίσματος νερού στην βρύση σας. Πραγματική αίσθηση και απλότητα. Μέγιστη απόδοση χωρίς την ανάγκη της ηλεκτρικής ενέργειας.


Αφαιρεί

 • Χλώριο
 • Άσχημη Γεύση
 • Βακτήρια
 • Θολότητα
 • Κακή Οσμή
 • Κύστες
 • Μικροοργανισμούς
 • Μόλυβδο
 • Σκουριά
 • Στερεά Σωματίδια


  Χαρακτηριστικά
Διάρκεια Ζωής Φίλτρου4 με 6 μήνες
Ελάχιστη Θερμοκρασία Νερού5°C
Ελάχιστη Πίεση Νερού Εισόδου0.7 bar
ΚατασκευαστήςToray
Μέγεθος Πόρων0.1 micron
Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού50°C
Μέγιστη Πίεση Νερού Εισόδου3.5 bar
Μέγιστο Ποσό Φίλτρανσης~1500 lt
Μέγιστο Ποσό ΦίλτρανσηςΚοκκώδης Ενεργός Άνθρακας + Μεμβράνες Κοίλων Ινών
Ρυθμός Ροής2 lt/min
ΧρώμαΛευκό
ΠιστοποιητικάJapan Water Purifier Association (JWPA)

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Φυλλάδιο Προϊόντος Αποθήκευση

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu