Καλέστε μας:

23310 67019
Wishlist
CINTROPUR Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ανταλλακτική Λάμπα UV Philips 25W για τις Συσκευές Cintropur UV 2100, DUO-UV και TRIO-UV

Κωδικός Προϊόντος: 51-0045
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

150,00€

Ανταλλακτική λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας Philips 25W συμβατή μόνο με τις συσκευές Cintropur UV 2100, DUO-UV και TRIO-UV.

Κατασκευάζεται στην Ευρώπη
Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα


Ανταλλακτική λάμπα αποστείρωσης UV Philips 25W για τις συσκευές Cintropur UV 2100, DUO-UV και TRIO-UV.

Οι λαμπτήρες αποστείρωσης UV της Philips παρέχουν ένα ισχυρό μήκος κύματος UV-C 254nm. Είναι απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδράργυρο και μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στην ειδική επίστρωση που διαθέτει. Εφαρμόζονται σε συστήματα απολύμανσης αέρα και νερού με εύρος ακτινοβολίας UV-C από 200nm έως 290nm.

Για μέγιστη προστασία θα πρέπει να γίνετε αλλαγή της λάμπας κάθε χρόνο και να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο.

Προειδοποίηση και Ασφάλεια

Ένας λαμπτήρας που σπάει είναι εξαιρετικά απίθανο να έχει επίδραση στην υγεία σας. Εάν σπάσει ένας λαμπτήρας, αερίστε τον χώρο για 30 λεπτά και αφαιρέστε τα σπασμένα κομμάτια, κατά προτίμηση με γάντια. Τοποθετήστε τα σε μια πλαστική σακούλα, κλείστε την καλά και αποθέστε την προς ανακύκλωση στα απορρίμματα της περιοχής σας. Μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Κατηγορία κινδύνου 3 υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι λαμπτήρες εκπέμπουν φως υπεριώδους ακτινοβολίας η οποία είναι επικίνδυνη σε απευθείας έκθεση στο δέρμα και στα μάτια. Αποφύγετε την έκθεση η οποία μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Να χρησιμοποιείτε μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον με τα σωστά μέτρα προστασίας.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu